De Elfde Elf verrast gasten, publiek of bezoekers graag met een goede verse kop koffie . Goede smaakvolle koffie is het meest succesvolle welkom voor ieder type contact. Het geeft een warme bijdrage aan de gastvrije uitstraling van uw organisatie waarbij de kwaliteit direct herkend én gewaardeerd wordt. Samen met de representatieve bediening geeft u uw evenement, beurs of presentatie met uitmuntend bakje koffie of geurende kop thee een extra dimensie.

Als opdrachtgever bepaalt u samen met ons team de inzet van koffiecounter, bediening en uitstraling. Duidelijke afspraken die worden nagekomen en altijd ondersteunend aan de gelegenheid. Naast de huurprijs voor de koffiecounter betaalt u een uurtarief voor de bediening ( indien nodig ). Per bezoeker betaalt u een vaste vergoeding voor gebruik van alle benodigde ingrediënten zoals koffie, thee en koffiebekertjes en/of disposables .

Voor de kleine gasten is er uiteraard ook de mogelijkheidiets te nuttigen. Zo hebben wij een goede chocomelk die zowel koud als ( seizoen ) warm geserveerd kan worden. Fristi, Vruchtendranken en Limonades zijn ook te verkrijgen en in de gure maanden is er ook de eigengemaakte Tiroler Gluhwein.

Uiteraard een origineel recept met o.a. Kirschwasser,mandarijnen, sinaasappelen, kruidnagel en kaneelstokjes.